Soldier Books logó - Joe Soldier író

Mágus könyv

3.900 Ft

(10 vásárlói értékelés)
A Mágus könyv felejthetetlen fantasy élményt nyújt. Joe Soldier az izgalmakkal teli, fordulatos történettel “letehetetlenné” varázsolja ezt a könyvet. Olvasóinknak köszönhetően a Dugonics András Díj fantasy kategóriában második helyezést ért el. 2021 ben. Ez a könyv egy kis családról szól, akik mágikus képességgel vannak megáldva. Ez a tehetséget jelenti, amit képzéssel kell felszínre hozni. A történetbe akkor kapcsolódunk be, amikor a mágus lánya megkéri az édesapját, hogy ne oktassa a kis unokáját. Erről tudomást szerez ősi ellenfele és természetesen behálózza az ifjú tehetséget hazugsággal ármánnyal. Vajon sikerülni fog neki?

Krónikák & feljegyzések

„ ​A Mágia amióta világ a világ ,létezik és át-meg át szövi az emberiség mindennapjait Így van ez, a XX.. században is, ahol egy modern mágus él egy nagyváros peremén, a családjától nem messze. Megtagadja az ősi tradíciót, hogy unokáját tanítsa.”
” – Ő a legjobb, akitől tanulhat. Nézzen körbe! – súgta a lány fülébe. – Ezt, amit maga körül lát, mind neki köszönhetem. Mindent Mr. Thompson, a mágusmester intézett. Én csak kapkodtam a fejem egy csőd után, aztán kaptam egy telefonszámot, és rá fél évre a semmiből előtermett ez az étterem – suttogta Lisa fülébe, amíg az asztalhoz kísérte őket. Mint minden ember, aki nem értette a természet titkait, csodának tudta be azt, amit a mágusok, boszorkánymesterek tudnak.
– Ő a kisunokám, és nem a tanítványom.
– Ó, persze, természetesen. Ezek a dolgok titkosak. Azt én is tudom, hogy a családon belüli oktatás nagyon erős – azzal sarkon fordult és a dolgára sietett.
– Papa, elég érdekes dolgokat mondott ez a fickó rólad.
Közelebb hajolt az asztal felett, a férfi szintén. Szemük alig húsz centire volt egymástól.
– Mágusmesternek hívott téged. Elmondta, hogy mindent neked köszönhet. Ezért kaptunk helyet a mai napra?
– És még mit mondott?
– Hogy becsődölt, és pár hónap után meglett ez az étterem.

További információk

Play Video

Nagy László véleménye a Mágus és az Alaszka könyvekről

Play Video

Sándor Eszter véleménye a Mágus könyvről

Értékelések

Mágus könyv termékről 10 értékelés

 1. Niki
  Megérkezett hozzám a MÁGUS című könyv kinyitottam és olyannyira rabja lettem, hogy a napi teendőimet, munkámat hátrahagyva kiolvastam a könyvet. A könyv minden szavát értettem és nagyon élveztem a tör...More
  Megérkezett hozzám a MÁGUS című könyv kinyitottam és olyannyira rabja lettem, hogy a napi teendőimet, munkámat hátrahagyva kiolvastam a könyvet. A könyv minden szavát értettem és nagyon élveztem a történetet. Nagyon várom már, hogy az íróval személyesen is találkozzam. A könyv megerősített abban, hogy a mágia igenis egy csodálatos és működő dolog. Külön öröm volt számomra, hogy egy magyar ember tollából születtek a sorok.
  Földi Mária
  Fejezetenként olvastam , már nagyon várom, hogy könyv formátumban is újból átéljem a lebilincselő eseményeket, és többször visszatérjek azokhoz a részekhez, amelyekből tanulni lehet.
  Csilla
  A Màgus c.könyv teljesen lenyűgözött.
  Vince
  Ezekért a fordulatokért érdemes a folytatásokra várni! Kívánom, hogy maradjon meg ez a változatos stílus a regényeiben! Őszinte tisztelettel: egy rajongója.
  Mónika
  Ma kezdtem el olvasni a Mágust! Le sem tudom tenni! Nagyon tetszik, izgalmas! És mennyi tanítás! Köszönöm, ÉLMÉNY!! Aláhúztam mindenütt a tanításokat. Írj még ilyeneket légyszi!
  Eszter
  Valaki vezetett, hogy hol találom ( Mágus könyv ) köszönöm! Teljesen kivett egy élethelyzetből. Tegnap este talált rám és el is olvastam. Tanulságos volt számomra! Nagyon szépen köszönöm!
  Gabriella
  Ha izgalmas, fordulatokban gazdag, misztikus olvasmányra vágysz itt a helyed!
  Regina
  Mágus egy szuper könyv, aki szereti a misztikumot a láthatatlan erőt, mindenképp olvassa el. Megtalàlod benne a lehetséges lehetetlent, tanultam is belőle. Minden a fejedben dől el, ha hiszel magadban...More
  Mágus egy szuper könyv, aki szereti a misztikumot a láthatatlan erőt, mindenképp olvassa el. Megtalàlod benne a lehetséges lehetetlent, tanultam is belőle. Minden a fejedben dől el, ha hiszel magadban mindent elérsz!

  Köszönöm neked!
  Júlianna
  Mágus. Mit is mondhatnék? Imádom a misztikumot, csupa izgalom fordulatokkal teli varázs: ahogy egyesül a mágia segítségével a család. Csodálatosnak tartom, ahogy a vér szava megszólal, s a sötété erő ...More
  Mágus. Mit is mondhatnék? Imádom a misztikumot, csupa izgalom fordulatokkal teli varázs: ahogy egyesül a mágia segítségével a család. Csodálatosnak tartom, ahogy a vér szava megszólal, s a sötété erő tehetetlen ellene.
  Joc
  Szuper jó könyv …én aki mindig is utáltam olvasni kb egy hete kezdtem el a Mágust olvasni és a mai nappal ki is végeztem a könyvet. És ezek után már csak egy kérdésem van. Most, hogy a várúrnő is végé...More
  Szuper jó könyv …én aki mindig is utáltam olvasni kb egy hete kezdtem el a Mágust olvasni és a mai nappal ki is végeztem a könyvet. És ezek után már csak egy kérdésem van. Most, hogy a várúrnő is végére ért, remélem, hogy a mágus folytatása kezdődik mert már piszkosul várom.
Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Mágus könyv termék kép

Rendeld meg most és legyen Tiéd a magával ragadó Mágus könyv!

Ingyenes beleolvasás a Mágus könyvbe

A kitöltéssel elfogadod az adatvédelmi nyilatkozatot. 

Mágus könyv termék kép
Mágus könyv
(10)

3.900 Ft