Soldier Books logó - Joe Soldier író

Mágus e-könyv

2.900 Ft

A Mágus e-könyv felejthetetlen fantasy élményt nyújt. Joe Soldier az izgalmakkal teli, fordulatos történettel “letehetetlenné” varázsolja ezt a könyvet. Olvasóinknak köszönhetően a Dugonics András Díj fantasy kategóriában második helyezést ért el. 2021 ben. Ez a könyv egy kis családról szól, akik mágikus képességgel vannak megáldva. Ez a tehetséget jelenti, amit képzéssel kell felszínre hozni. A történetbe akkor kapcsolódunk be, amikor a mágus lánya megkéri az édesapját, hogy ne oktassa a kis unokáját. Erről tudomást szerez ősi ellenfele és természetesen behálózza az ifjú tehetséget hazugsággal ármánnyal. Vajon sikerülni fog neki?

Krónikák & feljegyzések

„ ​A Mágia amióta világ a világ ,létezik és át-meg át szövi az emberiség mindennapjait Így van ez, a XX.. században is, ahol egy modern mágus él egy nagyváros peremén, a családjától nem messze. Megtagadja az ősi tradíciót, hogy unokáját tanítsa.”
” – Ő a legjobb, akitől tanulhat. Nézzen körbe! – súgta a lány fülébe. – Ezt, amit maga körül lát, mind neki köszönhetem. Mindent Mr. Thompson, a mágusmester intézett. Én csak kapkodtam a fejem egy csőd után, aztán kaptam egy telefonszámot, és rá fél évre a semmiből előtermett ez az étterem – suttogta Lisa fülébe, amíg az asztalhoz kísérte őket. Mint minden ember, aki nem értette a természet titkait, csodának tudta be azt, amit a mágusok, boszorkánymesterek tudnak.
– Ő a kisunokám, és nem a tanítványom.
– Ó, persze, természetesen. Ezek a dolgok titkosak. Azt én is tudom, hogy a családon belüli oktatás nagyon erős – azzal sarkon fordult és a dolgára sietett.
– Papa, elég érdekes dolgokat mondott ez a fickó rólad.
Közelebb hajolt az asztal felett, a férfi szintén. Szemük alig húsz centire volt egymástól.
– Mágusmesternek hívott téged. Elmondta, hogy mindent neked köszönhet. Ezért kaptunk helyet a mai napra?
– És még mit mondott?
– Hogy becsődölt, és pár hónap után meglett ez az étterem.

További információk

Play Video

Nagy László véleménye a Mágus és az Alaszka könyvekről

Play Video

Sándor Eszter véleménye a Mágus könyvről

Értékelések

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mágus e-könyv” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Mágus e-könyv

Rendeld meg most és legyen Tiéd a magával ragadó Mágus e-könyv!

Ingyenes beleolvasás a Mágus könyvbe

A kitöltéssel elfogadod az adatvédelmi nyilatkozatot. 

Mágus e-könyv
Mágus e-könyv

2.900 Ft