Soldier Books logó - Joe Soldier író

Mágus

Kaland, hazugság, ármány, varázslat

A Mágus felejthetetlen fantasy élményt nyújt. Izgalmakkal teli, fordulatos történet “letehetetlenné” varázsolja ezt a könyvet. Olvasóinknak köszönhetően a Joe Soldier az író – Dugonics András Díj fantasy kategóriában második helyezést ért el 2021 ben. Ez a könyv egy kis családról szól, akik mágikus képességgel vannak megáldva. Ez a tehetséget jelenti, amit képzéssel kell felszínre hozni. A történetbe akkor kapcsolódunk be, amikor a mágus lánya megkéri az édesapját, hogy ne oktassa a kis unokáját. Erről tudomást szerez ősi ellenfele és természetesen behálózza az ifjú tehetséget hazugsággal ármánnyal. Vajon sikerülni fog neki? Olvasd a Soldier Books könyveket, vegyél részt a kalandban!

Mágus könyv
Fantasy irodalom díj Joe Soldier

Spirituális Szerelem

Pamela romantikus története

Pamela egyedül neveli gyermekét, húsz év házasság után kilépett egy nem működő házasságból. A munkahelye és a gyermeke tölti ki teljes idejét. Nem keres partnert, de a véletlen összehozza egy férfival, és ettől kezdve az élete fenekestől felfordul. Rátalál a boldogságra? Megtapasztalja -e mindazt, amit az önfejlesztő könyvekben olvasott, vagy pedig megijed? A férfi valóban benne találja meg akit keres? Olvasd el ezt a csodás szerelmes, romantikus történetet a Soldier Books kínálatából. Nem fogsz benne csalódni.

Alaszka

Fantáziadús történet, titkokkal tele

 A helyszín Alaszka ahol a jók oldalán felsorakoznak az ilunitok, a belső földiek és a buddhisták. Egy visszavonult jogászprofesszor, aki vadőrként él magányosan. Egy újságírónő és gyermeke kerül fókuszpontba. Nekik nem szabadna találkozni. Megtudják a háttérhatalom emberei és akcióba lendülnek. Vajon sikerül e a kis csapatnak túlélni a sötét hatalom támadását vagy elvesznek? Olvasd a Soldier Books könyveket, tárd fel Alaszka titkait.

Alaszka Könyv - Soldier books

Mágus

Kaland, hazugság, ármány, varázslat

A Mágus felejthetetlen fantasy élményt nyújt. Izgalmakkal teli, fordulatos történet “letehetetlenné” varázsolja ezt a könyvet. Olvasóinknak köszönhetően a Dugonics András Díj fantasy kategóriában második helyezést ért el. 2021 ben. Ez a könyv egy kis családról szól, akik mágikus képességgel vannak megáldva. Ez a tehetséget jelenti, amit képzéssel kell felszínre hozni. A történetbe akkor kapcsolódunk be, amikor a mágus lánya megkéri az édesapját, hogy ne oktassa a kis unokáját. Erről tudomást szerez ősi ellenfele és természetesen behálózza az ifjú tehetséget hazugsággal ármánnyal. Vajon sikerülni fog neki?

Mágus könyv
Fantasy irodalom díj Joe Soldier
0 +
Lelkes követő
0 +
Eladott könyv
0
Megírt könyv
0 +
Év írói tapasztalat
letehetetlen

Merülj el a legnépszerűbb könyveinkben

Nincs is jobb annál, mikor a mindennapok mókuskerekéböl kiszakadhatsz, és egy könyvvel a kezedbe eggyé válhatsz a kanapéval, miközben egy teljesen új világot fedezhetsz fel. Készülj, mert pont ilyen kalandokban lesz részed.

Vélemények

Imádnivaló vélemények százai a Soldier Books könyvekről

Álljanak itt azoknak az embereknek a valós véleményei, akik már megrendelték és olvasták is a Soldier Books könyveket és szeretettel ajánlják Neked. 

„Szuper jó könyv …én aki mindig is utáltam olvasni kb egy hete kezdtem el a Mágust olvasni és a mai nappal ki is végeztem a könyvet. És ezek után már csak egy kérdésem van. Most, hogy a várúrnő is végére ért, remélem, hogy a mágus folytatása kezdődik mert már piszkosul várom.”
Joc
„Mágus. Mit is mondhatnék? Imádom a misztikumot, csupa izgalom fordulatokkal teli varázs: ahogy egyesül a mágia segítségével a család. Csodálatosnak tartom, ahogy a vér szava megszólal, s a sötété erő tehetetlen ellene.”
Júlianna
„Valaki vezetett, hogy hol találom ( Mágus könyv ) köszönöm! Teljesen kivett egy élethelyzetből. Tegnap este talált rám és el is olvastam. Tanulságos volt számomra! Nagyon szépen köszönöm!”
Eszter
„Ma kezdtem el olvasni a Mágust! Le sem tudom tenni! Nagyon tetszik, izgalmas! És mennyi tanítás! Köszönöm, ÉLMÉNY!! Aláhúztam mindenütt a tanításokat. Írj még ilyeneket légyszi!”
Mónika
„Annyira jó! Mindegyik könyv a kedvencem! Már nem tudnék választani!”
Nikoletta
„Sajnos ritkák manapság a jó regények! Úgyhogy tényleg örülök, hogy megtaláltam az Ön regényeit! Hát ez olyan, mintha én is benne lennék!”
Erzsébet
„Jelentem elolvastam! Viszont azt ajánlom, karácsonyi ajándéknak csak az vegye meg, akinek már megvan. Mert nem fogja tudni odaadni, pont úgy ahogy én sem tudtam letenni.”
Éva
„Kedves Soldier! Fogalmad sincs mit indítottál el bennem. Teljes visszaigazolás vagy számomra, és JEL ! Hálás vagyok a föntieknek, hogy rád találtam!”
Judit
„Ezekért a fordulatokért érdemes a folytatásokra várni! Kívánom, hogy maradjon meg ez a változatos stílus a regényeiben! Őszinte tisztelettel: egy rajongója.”
Vince
eljött a spirituális könyvek kora

Spiritualitás szövi át a könyvek összes kis zegzugát, Élettől lüktető, örömteli pillanatokat adva át

Lobbanjon lángra benned az Ősi Tudás fénye, ébressze fel ősi erődet!

Play Video

Nagy László véleménye a Mágus és az Alaszka könyvekről

Play Video

Sándor Eszter véleménye a Mágus könyvről

Play Video

Sándor Eszter véleménye a Spirituális szerelem könyvről

Joe Soldier - Soldier books tulajdonosa
Ki áll a soldier books mögött?

Joe Soldier - az író

Szia, a nevem Katona József, én vagyok Joe Soldier. A könyvek nagy része angolszász területen játszódnak. 2022 ben kezdtem el Magyarországon játszódó krimiket is írni. Eddig megjelent 3 könyvem mely közül a Mágus című könyv díjazott is lett. Szeretem a családom, van egy lányom, egy kis unokám és egy csodálatos párom, akire mindig számíthatok. Köszönöm nekik, és minden olvasómnak a sok-sok támogatást, bátorítást. Öröm ilyen embereknek írni.

Mi a nagy miérted és miért csinálod?

"Szeretném, ha minél több ember olvasna könyvet, még olyanok is, akik eddig nem szerettek olvasni. Hiszem, hogy a könyvek és az olvasás jobbá, izgalmasabbá varázsolják a világunkat. Számomra ez nem munka, ez szenvedély."